FESTA HALLOWEEN A L’ESCOLA/FIESTA HALLOWEEN EN EL COLEGIO

Ahir a la tarda varem tenir la festa de Halloween a l’escola, organitzada per l’AFA CEIP Cas Serres. Donar les gràcies a totes les persones que varen venir i varen col·loraborar per a que la festa fos molt divertida. Si voleu veure un petit video de la festa, entreu al Facebook o instagram de l’escola.

____________________

Ayer por la tarde tuvimos la fiesta de Halloween en el colegio, organizada por el AFA CEIP Cas Serres. Dar las gracias a todas las personas que vinieron y colaboraron para que la fiesta fuera muy divertida. Si queréis ver un pequeño video de la fiesta, entrad en el Facebook o intagram del colegio.

 

2 respostes a «FESTA HALLOWEEN A L’ESCOLA/FIESTA HALLOWEEN EN EL COLEGIO»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *