4t DE PRIMARIA, FINALISTA CONCURS SIMO EDUCACION:

Estem encantats/des i orgullosos/es d’anunciar que el curs de 4t de Primària amb les seves mestres, na Maite Bueno i Sílvia González, han estat finalistes del concurs nacional SIMO Educación que premia els millors projectes tecnològics escolars de tota Espanya. L’experiència de 4t anomenada “Els móns dels barrufets” amb el seu mini robot True true han aconseguit sorprendre al jurat. El proper dia 16 de novembre, les mestres i la directora aniran a SIMO de Madrid a exposar el projecte.
ENHORABONA per la gran feina que heu fet!!
____________________________
4º DE PRIMARIA, FINALISTA CONCURSO SIMO EDUCACIÓN:
Estamos encantados/as y orgullosos/as de anunciar que el curso de 4º de Primaria con las maestras, Maite Bueno y Sílvia González, han estado finalistas del concurso nacional SIMO Educación que premia los mejores proyectos tecnológicos escolares de toda España. La experiencia de 4º llamada “El mundo de los pitufos” con su robot True True han conseguido sorprender al jurado. El próximo día 16 de noviembre, las maestras y la directora irán a SIMO de Madrid a exponer el proyecto.
¡ENHORABUENA por el gran trabajo que habéis realizado!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *