Torneig simultani escacs CEIP Cas Serres

El dimarts pel matí l’alumnat de 4t, 5è i 6è  va tenir un torneig simultani d’escacs contra n’Adrià Marí. Durant dues hores i mitja, l’alumnat i dos mestres varen jugar a la vegada . Va ser tot un éxit i l’alumnat va gaudir moltíssim.

N’Adrià Marí, és el fill d’en Toni Marí  (mestre d’escacs de l’escola). Va ser campió absolut d’Eivissa als 14 i als 16 anys. 3r de Balears absolut amb 15 anys. En 4 ocasions campió escolar de Balears. Va encapçalar el campionat d’Espanya sub16 dues jornades als 14 anys i als 15 anys va arribar al seu màxim ELO FIDE, 2.146.

Moltes gràcies Adrià! T’esperam el curs que ve!

____________

El  martes por la mañana, el alumnado de 4º, 5º y 6º de primaria tuvieron un torneo simultáneo de ajedrez contra Adrià Marí. Durante dos horas y media, los alumnos/as y dos maestros más jugaron contra él a la vez.  Fue todo un éxito y el alumnado disfrutó muchísimo.

Adrià Marí, es el hijo de Toni Marí (maestro de ajedrez del colegio). Fue campeón absoluto de Ibiza a los 14 y a los 16 años. 3º de Baleares absoluto con 15 años. En 4 ocasiones campeón escolar Balear. Encabezó el campeonato de España sub16 dos jornadas a los 14 y a los 15 años llegó a su máximo ELO FIDE, 2.146.

¡Muchas gracias Adrià!¡Te esperamos el curso que viene!

Clicad encima de este enlace para ver las fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *