AVARIA LÍNIA TELEFÒNICA ESCOLA

Bon dia,

Tenim una averia a la línia telefònica i no podem rebre ni fer cridades . Estam a l’espera de que vengui un tècnic a reparar-ho. Esperem tenir-ho arreglat el més aviat possible. Per qualsevol cosa, poden enviar un e-mail a l’escola: ceipcasserres@ceipcasserres.org

Disculpin les molesties.

Salutacions

__________________________________________

Buenos días,

Tenemos una averia en la línea telefónica y no podemos recibir ni hacer llamadas. Estamos a la espera de que venga un técnico a repararlo. Esperamos tenerlo arreglado lo más pronto posible. Para cualquier cosa, pueden enviar un e-mail al colegio: ceipcasserres@ceipcaserres.org

Disculpen las molestias.

Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *