PROCÈS D’ADCRIPCIÓ I ADMISSIÓ

Benvolgudes famílies,

Atesa la ampliació de l’estat d’alarma, queda ajornat el calendari que figura a l’annex 2 de la resolució relativa al procés d’adscripció i admissió que es va publicar al BOIB dia 14 de març. Després de les vacances de Pasqua, en funció de l’evolució de la situació, es publicarà una nova resolució amb un nou calendari.

La direcció del centre

Estimadas familias,

Dada la ampliación del estado de alarma, queda aplazado el calendario que figura en el anexo 2 de la resolución relativa al proceso de adscripción y admisión que se publicó en el BOIB día 14 de marzo. Después de las vacaciones de Pascua, en función de la evolución de la situación, se publicará una nueva resolución con un nuevo calendario.

La dirección del centro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *