CLAUSTRE PEDAGÒGIC: PROJECTES DE TREBALL I AP. COOPERATIU

El passat dijous vam realitzar un claustre pedagògic on en Juanfra (mestre d’educació infantil) ens va presentar un projecte que va dur a terme amb un grup d’infants de 4t d’educació infantil.

En primer lloc, vam començar fent una dinàmica de cohesió de grup amb el claustre, utilitzant un joc molt conegut: “pedra, paper i tissora”  i, un cop finalitzada, ens va explicar totes les fases del projecte que va dur a terme fins arribar al producte final, contestant als dubtes i preguntes que van anar sorgint.

D’aquesta exposició, com a claustre, ens va sorgir la necessitat de començar a elaborar la seqüència didàctica, la qual començarem a elaborar aquesta mateixa setmana al curs de formació en Projectes de Treball i Aprenentatge Cooperatiu que estem duent a terme amb el CEP d’Eivissa.

Donar les gràcies a Juanfra per compartir la seva experiència amb el claustre, ha estat molt enriquidor.

Seguim avançant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *