TREBALLANT LA NEUROEDUCACIÓ AMB EL CLAUSTRE

Avui hem començat la primera sessió,  d’aquest curs, de Neuroeducació amb el claustre, treballant la presa de consciència individual (1a. fase)  i la interacció amb els docents (2a. fase), seguint el Cicle Expansiu de l’Olga Esteve.

En primer lloc, hem iniciat la sessió amb una dinàmica anomenada: “La cara oculta del paper” (que van presentar un grup de mestres en una sessió d’Aprenentatge Cooperatiu).  Per tal d’introduir el tema, hem vist un vídeo de Redes on, la Linda Lantieri, parla de les Pràctiques Contemplatives dins l’aula i els seus beneficis, treballant a continuació un text: “Las claves de la Neuroeducación“, mitjançant l’estructura cooperativa “Lectura compartida”.

Per finalitzar la sessió, hem fet un cercle on cadascú ha avaluat les sensacions de la sessió, contestant a les preguntes: què m’enduc de la sessió? i què he après?, lligant les preguntes a unes imatges dels mitjans de transport.

Les reflexions dels docents han estat molt emocionants i ens han ajudat a continuar treballant en la línea que ens hem marcat com a centre.

Gràcies a totes i a tots per la feina que estau fent. So proud!

Claustre del CEIP Cas Serres 1a. Sessió Neuroeducació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *