CLAUSTRE PEDAGÒGIC

Al CEIP Cas Serres vam dur a terme el primer claustre pedagògic del curs. En primer lloc, vam realitzar una dinàmica d’inici de cohesió de grup (mans enllaçades).

Seguidament, mitjançant una estructura d’aprenentatge cooperatiu: foli giratori), els grups base van treballar junts per a crear una sèrie de dinàmiques de l’Àmbit A (cohesió de grup) i, posteriorment, dur-les a la pràctica.

En darrer lloc, es va tancar la sessió amb un cercle de tancament on cadascú va expressar la seva opinió sobre la sessió: com s’havia sentit, beneficis de la sessió i/o propostes de millora que en faria de la mateixa.

Va ser una sessió molt divertida, engrescadora i emotiva per totes les opinions dels membres del claustre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *