REUNIÓ DE DELEGATS AMB LA CAP D’ESTUDIS

Aquest curs, hem tornat a inicar les reunions de delegats i delegàdes de primària, que són elegits i elegides pels propis companys i companyes.

La finalitat d’aquestes reunions és que l’alumnat tengui veu i participi activament en el funcionament del centre, parlant de tot però, sobretot, tractant qüestions i demandes que prèviament, s’han parlat dins l’aula, per exemple: aspectes de la convivència que els puguin preocupar,  millores al centre, etc.

La convocatòria de la reunió la du a terme la cap d’estudis i, en acabar, aquesta s’encarrega de fer l’acta correponent. Posteriorment, s’entrega l’acta als delegats i delegades, donant resposta a les seves propostes, inquietuds, preocupacions i/o suggerències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *