Dia de la Pau 30 de gener/ Día de la Paz 30 de enero

Estimades famílies,

El dilluns (dia 30 de gener) celebrarem el dia de la Pau al parc Marià Villangòmez. Arribarem allí cap a les 12:25 i a les 12:30 llegirem un manifest per cursos i cantarem una cançó tots junts.

Seguidament participarem en una Carrera Solidària a benefici de l’ONG “Proyecto Juntos”. Totes les famílies esteu convidades a participar tant a la carrera i/o com a espectadors. Els alumnes/famílies poden fer aportacions monetàries per córrer per recaptar sous per a aquesta ONG.

“Proyecto Juntos” és una ONG que contribueix a la millora de la qualitat de la vida dels nens i nenes hospitalitzats i les seves famílies.

Moltes gràcies per la col·laboració. Us esperem!

________________________________

Queridas famílias,

El lunes (día 30 de enero) celebraremos el dia de la Paz en el parque Marià Villangòmez. Llegaremos allí sobre las 12:25 y a las 12.30 leeremos un manifiesto por cursos y cantaremos una canción todos juntos.

Seguidamente participaremos en una Carrera Solidaria a beneficio de la ONG “Proyecto Juntos”. Todas las famílias estáis invitadas a participar tanto en la carrera y/o como espectadores. El alumnado/famílias pueden hacer aportaciones monetárias para correr para recaudar dinero para esta ONG.

“Proyecto Juntos” es una ONG que contribuye a la mejora de la cualidad de vida de los niños/as hospitalizados y de sus famílias.

Muchas gracias por la colaboración. ¡Os esperamos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *