Començam el curs 2022-2023/ Empezamos el curso 2022-2023

Hola famílies!

Ja tornem a estar per aquí després de les vacances d’estiu amb les piles carregades i amb molta il·lusió per començar. De moment estem preparant les aules i tot el necessari per començar el 12 de setembre amb els infants.

Us adjuntem les reunions d’inici de curs de famílies amb els tutors/es dels vostres fills/es. Per a que la reunió sigui més fluida, agraïm (en la mesura del possible) que s’assisteixi a la reunió sense fills/es .

Us esperem!

____________________

Hola famílias,

Ya volvemos a estar por aquí después de las vacaciones de verano con las pilas cargadas y con mucha ilusión para empezar. De momento estamos preparando las aulas y todo lo necesario para comenzar el 12 de septiembre con los niños y niñas.

Os adjuntamos las reuniones de inicio de curso de las famílias con los tutores/as de vuestros/as hijos/as. Para que la reunión sea más fluida,  agradecemos (en la medida de lo posible) que se asista sin niños/as

¡Os esperamos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *