Renovació Consell Escolar 2021/ Renovación Consejo Escolar 2021

Estimades famílies,

Aquest curs hi ha renovació al Consell Escolar. Al tauló d’anuncis (davant de secretaria) estan publicades el llistats provisionals del cens de famílies i personal docent. El període de reclamacions serà fins el dia 19 d’octubre de 2021 (fins les 14:00). Podeu entrar a mirar el llistat.

Vos adjuntem el calendari del procés electoral (clicau damunt l’enllaç per obrir-lo)

Calendari procés electoral

_____________________________

Queridas famílias,

Este curso hay renovación al Consejo Escolar. En el tablón de anuncios (delante de secretaria) están publicadas las listas provisionales del censo de famílias y personal docente. El periodo de reclamaciones será hasta el día 19 de octubre de 2021 (hasta las 14:00). Podéis entrar a mirar el listado.

Os adjuntamos el calendario del proceso electoral (clicad encima del enlace para abrirlo).

Calendario proceso electoral

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *