Menjador Catering S’Olivera 2021-2022/ Comedor Catering S’Olivera 2021-2022

Estimades famílies,

Enguany el menjador el gestionarà l’empresa del Càtering de s’Olivera. Us adjuntem documentació important que heu de conèixer. Igualment, el divendres 10 de setembre a les 9:15 a s’escola hi haurà una reunió presencial amb el Càtering on us explicaran el funcionament. És important que vengueu si voleu fer ús del servei de menjador.

Salutacions.

(clicau damunt els enllaços per obrir-los)

______________________________

Queridas familias,

Este curso el comedor lo gestionará la empresa del Catering de S’Olivera. Os adjuntamos documentación importante que debéis conocer. Igualmente, el viernes 10 de septiembre a las 9:15 en el colegio habrá una reunión presencial con el Catering donde os explicarán el funcionamiento. Es importante que vengáis si queréis utilizar el servicio de comedor.

Saludos.

(clicad encima de los enlaces para abrirlos)

Manual de Instrucciones

Información pagos

Orden domiciliación bancaria

Activar nuevo curso comensales registrados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *