FORMACIÓ EN AVALUACIÓ REGULADORA/FORMACIÓN EN EVALUACIÓN REGULADORA

El claustre del CEIP Cas Serres continua formant-se en avaluació reguladora. Formació que desenvolupa el CEP d’Eivissa i on vam poder gaudir d’una ponent molt potent com la Neus Sanmartí.

Després de les tres sessions realitzades, a nivell de claustre hem fet una reflexió conjunta del que és per nosaltres l’avaluació reguladora, tenint en compte el recull d’afirmacions que vam fer a la primera sessió (amb la dinàmica de la macedònia) i veient quines són les diferències de criteri des de la primera sessió a la darrera que vam fer.

Seguim treballant amb molta il·lusió i constància!

El claustro del CEIP Cas Serres continua con la formación en evaluación reguladora. Formación que lleva a cabo el CEP d’Eivissa i donde pudimos disfrutar de la presencia de una ponente muy potente como Neus Sanmartí.
Después de las tres sesiones realizadas, a nivel de claustro, hemos hecho una reflexión conjunta de lo que és para nosotros la evaluación reguladora, teniendo en cuenta las afirmaciones que se hicieron en la primera sesión (con la dinámica de la macedonia) y viendo cuales son las diferencias de criterio desde la primera sesión hasta la última que hicimos.
Seguimos trabajando con mucha ilusión y constancia.
Formació en Avaluació Reguladora al CEIP Cas Serres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *