TANCAMENT DEL CENTRE PEL CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies,
La direcció del CEIP Cas Serres vol informar que segons la compareixença per televisió de la Presidenta del Govern de les Illes Balears, els centres educatius romandran tancats a partir del proper dilluns per un període de dues setmanes.
El professorat continuarà amb la seva jornada laboral i estarà treballant al centre per ordre Governamental.

Estimadas familias,
La dirección del CEIP Cas Serres quiere informar que según la comparecencia por televisión de la Presidenta del Gobierno de las Islas Baleares, los centros educativos permanecerán cerrados a partir del próximo lunes por un período de dos semanas. El profesorado continuará con su jornada laboral y estará trabajando en el centro por orden Gubernamental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *