3a. Sessió de Neuroeducació del Claustre del CEIP Cas Serres

Avui matí hem tingut una nova sessió de Neuroeducació amb el nostre claustre. Ja hem acabat la fase 4: “Consulta amb experts”.

Hem iniciat la sessió amb una dinàmica de cohesió de grup: “Les cadires“, per a treballar la coordinació, lideratge i la confiança en l’equip de treball.

Seguidament, hem visualitzat el vídeo de Rita Pierson: “Cada niño necesita un campeón“, molt recomanable de veure.

En acabar hem fet una estructura cooperativa: “Parada de 3 minuts” per a reflexionar sobre el vídeo i, a continuació, hem fet una altra estructura cooperativa: “Paraules claus” sobre el vídeo.

Finalment, hem fet una meditació guiada per tal d’utilitzar el poder de concentració, l’atenció i la imaginació per a aconseguir canvis positius personals. Aquesta tècnica és com veure una pel·lícula del que vols que succeeixi, i com la ment no distingeix la diferència ho dona per fet, habituant-se amb la repetició a aquesta nova forma de ser.

 

 

 

 

També s’han repartit dues lectures per a casa: “5 propuestas de la neurociència para mejorar tus clases” i “El plaer d’aprendre”, atès que no ens ha donat temps de fer-ho en aquesta sessió.

Ens agrada aprendre i continuarem treballant pels nostres infants!

3a. Sessió de Neuroeducació al Claustre del CEIP Cas Serres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *