ELECCIONS SINDICALS PROFESSORAT

Amb motiu de les eleccions sindicals i d’acord amb la Resolució del Conseller d’Educació i Universitat de dia 13 de novembre de 2018 per la qual es dicten les instruccions per al desenvolupament del procés electoral que ha d’elegir les juntes de personal docent no universitari de Mallorca, Menorca i d’Eivissa i Formentera i, d’acord amb el calendari presentat per les organitzacions promotores, les eleccions sindicals són dia 4 de desembre de 2018.

Les classes finalitzaran el dia 4 de desembre a les 13:00h, per aquest motiu, heu de venir a recollir els vostres fills i filles una hora abans de l’hora habitual.

Disculpeu les molèsties.

La direcció.

Una resposta a «ELECCIONS SINDICALS PROFESSORAT»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *